Agenda workshops - Taarten van Suus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Agenda workshops

 
 

Datum

Naam workshop

 

Prijs

 
 

Inschrijven? Graag een berichtje sturen naar info@taartenvansuus.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

5, 12, 19, 26 juni
3, 10, 17, 24 juli

PME COURSE 3

In deze module komen de volgende aspecten aan bod:
Basistechnieken, aanbrengen, gebruik van sjablonen, spuiten van randen, vloeien van icing & extensieranden,
ornamenten, kant design, motieven, stapelen & verhoudingen van stapeltaarten, verpakking, vervoer & leveringskosten,
prijsrichtlijnen, leveringskosten, assembleren & presentatie.
Inbegrepen in de prijs van de cursus is een basis materialen pakket, die krijgt u de eerste cursusdag. 
------------

18.30-21.30 uur

€275,00 euro

04-10-2018

Basis workshop met Dieren boetseren

In deze workshop gaan we een taart van 20 cm in 2 lagen snijden
en vullen met banketbakkersroom en een laagje jam.
Daarna gaan we de taart bekleden met fondant of marsepein in de kleur die u wilt.
Als de taart bekleed is, gaan we beginnen met het decoreren van de taart.  Het thema op deze avond is dieren. We gaan daarom ook een dier boetseren.
We hebben leuke how to's.
Op het einde van de workshop heeft u een geheel naar eigen inzicht
en creativiteit vervaardigde taart.
------------

18.30-21.30 uur

€38,00 euro

6-10-2018
13-10-2018
20-10-2018
27-10-2018

PME COURSE 1 Sugarpaste / Fondant

In deze module komen veel technieken aan bod. Basis technieken zoals vullen en bekleden van een echte taart en ook het bekleden van een dummy taart, crimpen en embossen, draperieën, frills, strikken, embroidery, modelleren van figuren, inleggen en applicaties, stapelen van taarten, zakelijke basis instructie, copyrechten & licenties.Het is raadzaam dat u al eerder een paar taarten heeft bekleed. Zoniet kunt u altijd een basis workshop bij ons volgen.
Inbegrepen in de prijs van de cursus is een basis materialen pakket, die krijgt u de eerste cursusdag.

Inhoud:·       
1x Creative plaque cutter and insert (XL) 90mm (3 ½ in)
1x Marzipan spacers
1x Straight edge smoother
1x Plain/fluted oval plaque cutter 127mm (5 in)
1x Teddy bear cutter large (L) 75mm (3 in)
1x Palette knife small straight 230mm (9 in)
1x Closed curved serrated crimper 6mm (¾ in)
1x Butterfly plunger (M) 45mm (1 7/8 in)
1x Texture mat polka dot
1x Diamond plunger (S)
1x Straight frill cutter 6mm (¼ in)
1x Design wheeler
1x Bulbulous cone tool
1x Scriber needle
--------------

9.30-15.30 uur

€275,00 euro

18-10-2018

Herfst drip taart thema herfst

Tijdens de Workshop “Drip Cake” leert u onderstaande technieken:

Taart snijden en tremperen
Taart vullen met banketbakkersroom met een laagje jam
Taart strak afsmeren met boter crème kleur(en) naar keuze.
Het Drip-effect met chocolade “Ganache”.

Tip hoe je het beste je taart kan versieren
Hierna mag je de taart, naar eigen inzicht, versieren met o.a. paddestoelen, pompoenen, blaadjes, takjes etc.

incl. taartdoos, iets lekkers en koffie/thee.
------------

18.30-21.30 uur

€40,00 euro

23-10-2018

Kids workshop Varkentjes in een modderpoel taart

Kom je ook? we gaan een modderbadje maken voor de varkens.

leeftijd vanaf 7 jaar
-----------

14.00-16.00 uur

€15,00 euro

24-10-2018

Kids workshop Cupcake met Bingo

Kom je ook? we gaan cupcakes (6x) versieren en daarna spelen we BINGO, we hebben super gave prijzen.

leeftijd vanaf 5 jaar
------------

14.00-16.00 uur

€12,50 euro

31-10-2018

Halloweeen workshop voor kids

We gaan vandaag een gruwelijk enge taart maken, kom je ook?
leeftijd vanaf 7 jaar
------------

14.00-16.00 uur

€15,00 euro

17-11-2018

Complete workshop

Een leuke leerzame workshop waar we starten vanaf het begin, we gaan dus bakken (we geven alle tips en trucs),
we maken de creme, we gaan de taarten vullen,
afsmeren, marsepein of fondant kleuren, bekleden en de taarten decoreren.

Een zeer complete workshop waar we starten bij het begin.

incl. een hapje en drankje.
------------




10-15 uur

€55,00 euro

10-11-2018

Hollands gebak

We halen tegenwoordig alles uit de kast met drips, glazes, unicorns, felle kleuren en verrassende smaakexplosies. Het een nog mooier dan het andere. Maar zeg nou zelf, stiekem kan er toch eigenlijk niets op tegen onze oude vertrouwde gebakjes van Hollandse bodem? Wat smaakt er bij een goede bak koffie nou beter dan een mokkaschnitt of een mergpijpje? In deze 5 uur durende workshop leert u die overheerlijke gebakjes zelf te maken, net zo mooi en lekker als die van de plaatselijke bakker uit uw ouderlijk dorp. Iets met een engeltje en een tong…
De volgende gebakjes komen in de workshop aan bod:
Mokkaschnitt
Hazelnooitschuimgebak
Kasteeltjes
Mergpijpjes
Bavaroisgebakjes
Slagroomtaart
Behalve een taartdoos vol met gebak gaat u naar huis met bakken nieuwe kennis. Zo wordt er in de workshop veel aandacht besteed aan techniek. U leert uw gebak aan te zetten met  hazelnootkrokant. Daarnaast gaat u aan de slag met diverse vullingen en bijpassende decoraties.
Kosten: € 65,50 inclusief een hapje en een drankje.
------------

10-15 uur

€64,95 euro

24-11-2018
1-12-2018
8-12-2018
15-12-2018

PME COURSE 2 Sugarflowers

In deze module komen de volgende technieken aan bod: Basistechnieken, bloemen met en zonder draad, fantasie bloemen, rozen, knopjes, orchideeën, lelies, gerbera, fresia, dahlia, anjers, bessen, seizoensbloemen, alternatieven voor suikerbloemen, arrangeren van suikerbloemen, kostprijs & verkoopprijsberekening.
Inbegrepen in de prijs van de cursus is een basis materialen pakket, die krijgt u de eerste cursusdag.
Inhoud:
1x ball tool
1x leaf veining tool
1x serrated cone tool (5/6 star)
1x gerbera plunger 16 petal 70mm (2 ¾ in)
1x rose leaf plunger (L) 40mm (1 ½ in)
1x ivy leaf plunger (L) 28mm (1 1/8 in)
1x blossom plunger (S) 6mm (1/4 in)
1x petal cutter (XXXXL) 75mm (3 in)
1x lily cutter (M) 80mm (3 1/8 in)
1x freesia 35mm (1 3/8 in)
1x calyx cutter (SM) 23mm (7/8 in)
1x cymbidium orchid (M)
1x cattleya orchid
1x calyx cutter (XXXL) 60mm (2 ¾ in)
1x honeysuckle set of 3
------------

9.30-15.30 uur

€275,00 euro

29-11-2018

Tas workshop

We gaan een mooie handtas maken van fondant, we gaan de cake snijden dan vullen en vormen.
Daarna fondant erover en decoreren, daar komen allerlei technieken aan te pas.

Een complete workshop, incl een drankje en een hapje.
------------

18.30-21.30 uur

€40,00 euro

4-12-2018

Sinterklaas workshop

Details volgen nog
------------

18.30-21.30 uur

details volgen later

19-12-2018

Kerst workshop

Details volgen later
------------

18.30-21.30 uur

details volgen later

 
Zoeken
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu