module 1 - Taarten van Suus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

module 1

PME cursussen

Module 1 Sugarpaste/Fondant

In deze module komen veel technieken aanbod. Basis technieken zoals vullen en bekleden van een echte taart en ook het bekleden van een dummy taart, crimpen en embossen, draperieën, frills, strikken, embroidery, modelleren van figuren, inleggen en applicaties, stapelen van taarten, zakelijke basis instructie.
Het is raadzaam dat u al eerder een paar taarten heeft bekleed. Zoniet kunt u altijd een basis workshop bij ons volgen.

Inbegrepen in de prijs van de cursus is een basis materialen pakket, die krijgt u de eerste cursusdag. 

Inhoud:·       
1x Creative plaque cutter and insert (XL) 90mm (3 ½ in)
1x Marzipan spacers
1x Straight edge smoother
1x Plain/fluted oval plaque cutter 127mm (5 in)
1x Teddy bear cutter large (L) 75mm (3 in)
1x Palette knife small straight 230mm (9 in)
1x Closed curved serrated crimper 6mm (¾ in)
1x Butterfly plunger (M) 45mm (1 7/8 in)
1x Texture mat polka dot
1x Diamond plunger (S)
1x Straight frill cutter 6mm (¼ in)
1x Design wheeler
1x Bulbulous cone tool
1x Scriber needle

De data voor Module 1 Sugarpaste/Fondant: zie onze workshopagenda

Zoeken
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu