module 3 - Taarten van Suus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

module 3

PME cursussen

Module 3 Royal Icing & Piping Module

In deze module komen de volgende aspecten aan bod:
Basistechnieken, aanbrengen, gebruik van sjablonen, spuiten van randen, vloeien van icing & extensieranden, ornamenten, kant design, motieven, stapelen & verhoudingen van stapeltaarten.

Inbegrepen in de prijs van de cursus is een basis materialen pakket, diekrijgt u de eerste cursusdag. 

Inhoud:
1x Icing ruler 400mm (16 in)
1x Palette knife large straight 290mm (11 ½ in)
1x Premier icing bag 200mm (8 in)
4x Patterned edge side scraper
1x Plain edge side scraper
1x Disposable bags (kit pack of five)
1x Coupler standard
1x Icing nail (M)
1x Tip box small
1x Writer tube 1
1x Writer tube 1.5
1x Writer tube 2
1x Star tube 8
1x Rope 42
1x Rope 44
1x Leaf medium 51
1x Pressure piping 5mm 17
1x Chrysanthemum 55
1x Ambidextrous petal 57S
·        
 De data voor Module 3 Royal Icing Module: zie onze workshopagenda

Zoeken
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu