module 3 - Taarten van Suus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

module 3

PME cursussen

Module 3 Royal Icing & Piping Module

In deze module komen de volgende aspecten aan bod:
Basistechnieken, aanbrengen, gebruik van sjablonen, spuiten van randen, vloeien van icing & extensieranden, ornamenten, kant design, motieven, stapelen & verhoudingen van stapeltaarten.

Inbegrepen in de prijs van de cursus is een basis materialen pakket, diekrijgt u de eerste cursusdag. 

Inhoud:
Side Scrapers Plastic Pattern set of 4
Side Scraper Plain
Tall Side Scraper
Icing Nail Set
Tilting Turntable
Adapter set of
Piping Bag Stand
Premium Icing Bag 8"
Premium Icing Bag 10"
Premium Icing Bag 12"
Disposable Bags pack of 12
Parchment Piping Bag Triangles
Palette Knife Straight 11.5"
Stainless Steel Icing Ruler
Stencil Set of 4 Classics Design (JEM removed)
Small Deluxe Empty Box
Supatube No 0 Writer
Supatube No 1 Writer
Supatube No 1.5 Writer
Supatube No 2 writer
Supatube No 3 Writer
Supatube No 8 Star
Supatube No 13 Star
Supatube No 17 Pressure Piping
Supatube No 20B Basketweave
Supatube No 42 Rope
Supatube No 44 Rope
Supatube No 51 Leaf
Supatube No 53 Broadleaf
Supatube No 55 Curved Petal
Supatube No 57R Petal Curved
Supatube No 57S Petal Straight
Royal Icing Course Book
       
De data voor Module 3 Royal Icing Module: zie onze workshopagenda

Wat zit er niet in de prijs en dient zelf te worden meegenomen:
Module 3 Royal Icing & Piping: Royal Icing, Icing Sugar, dummies en cakedrums

Zoeken
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu