Agenda workshops - Taarten van Suus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Agenda workshops

Wij werken netjes volgens de richtlijnen van het RIVM

* 1,5 meter afstand
* handen wassen bij binnenkomst
* verplicht mondkapje (neemt u zelf mee)
* verplicht handschoenen dragen (regelt taarten van Suus)

 
 

Datum

Naam workshop

28 oktober

basis taart, ouder en kind VOL, VOl, VOL

Voor wie:
papa, mama, opa, oma, tante oom met kind

Wat gaan we doen:
Een ronde basis taart staat voor u klaar. Deze gaan we doorsnijden in 3 lagen en vullen met Gele room en Aardbeienvulling.
Vervolgens kleuren we  fondant in een door uzelf gekozen kleur en rollen we dit uit tot een lap die over de taart past.
U leert hoe u fondant mooi plooivrij rond de taart kunt krijgen.
Hierna gaan we de taart decoreren met verschillende technieken. De taart is voor 10 personen.
Thema mag u zelf invullen.

Wanneer: 28 oktober 18.30-21.00 uur

Wat is inbegrepen: Alles is inclusief, aan het einde van de workshop neemt u de gemaakte taart in een taartdoos mee naar huis.

Hoelang duurt de Workshop: Voor deze workshop is er 2 1/2 uur tijd berekend in de prijs. Dit is voldoende om een leuke taart te maken.

Ervaring: Niet nodig

Bewaren: Tot 4 dagen in de koeling, of 3 maanden in de vriezer

Prijs: 60 euro, prijs is voor 1 ouder en 1 kind samen
************

6 november

workshop Compleet VOL, VOL, VOL

Voor wie:
iedereen die graag wilt leren taart maken vanaf de basis.

Wat gaan we doen:
U gaat zelf het biscuit bakken, deze gaan we doorsnijden in 3 lagen en vullen met Gele room en Aardbeienvulling, deze maakt u ook zelf.

Vervolgens kleuren we  fondant in een door uzelf gekozen kleur en rollen we dit uit tot een lap die over de taart past.
U leert hoe u fondant mooi plooivrij rond de taart kunt krijgen.
Hierna gaan we de taart decoreren met verschillende technieken. De taart is voor 10 personen.
Thema mag u zelf invullen.

Wanneer: 6 november 10.00-16.00 uur

Wat is inbegrepen: Alles is inclusief, aan het einde van de workshop neemt u de gemaakte taart in een taartdoos mee naar huis.

Hoelang duurt de Workshop: Voor deze workshop is er 6 uur tijd berekend in de prijs. Dit is voldoende om een leuke taart te maken.

Ervaring: Niet nodig

Bewaren: Tot 4 dagen in de koeling, of 3 maanden in de vriezer

U mag zelf een lunch meenemen, wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers.

Prijs: 75 euro
************


25 november

Drip taart VOL, VOL

Voor wie:
Samen met je vriendinnen, collega’s of gewoon alleen.

Wat gaan we doen:
Een ronde basis taart staat voor u klaar. Deze gaan we doorsnijden in 3 lagen en vullen met Gele room en Aardbeienvulling.
Vervolgens kleuren we  fondant in een door uzelf gekozen kleur en rollen we dit uit tot een lap die over de taart past.
U leert hoe u fondant mooi plooivrij rond de taart kunt krijgen.
Hierna gaan we een drip maken, die u mooi kan versieren met hartjes, vlinders en lekkernijne, de taart is voor 10 personen.

Wanneer: 25 november 18.30-21.00 uur

Wat is inbegrepen: Alles is inclusief, aan het einde van de workshop neemt u de gemaakte taart in een taartdoos mee naar huis. U kunt de taart ook max 3 maanden invriezen zodat u deze op een later tijdstip kunt gebruiken.

Hoelang duurt de Workshop: Voor deze workshop is er 2 1/2 uur tijd berekend in de prijs. Dit is voldoende om een leuke taart te maken.

Ervaring: Niet nodig

Bewaren: Tot 4 dagen in de koeling, of 3 maanden in de vriezer

prijs: 45 euro
************

27 november

Workshop brood VOL, VOL, VOL

Voor wie:
Samen met je vriendinnen, collega’s of gewoon alleen.

Wat gaan we doen:
We gaan lekker aan de bak.

We maken:
witte bolletjes
kaneelbroodjes
worstenbroodjes
vlechtbrood

tips en trics mogen natuurlijk niet ontbreken

Het is hard werken maar met een heerlijke geurend resultaat.

Wanneer: 27 november 10.00-16.00 uur

Wat is inbegrepen: Alles is inclusief, aan het einde van de workshop neemt u een volle tas met brood mee

Hoelang duurt de Workshop: Voor deze workshop is er 6 uur tijd berekend in de prijs.

Ervaring: Niet nodig

U mag zelf een lunch meenemen, wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers.

Bewaren: 1 dag of anders 3 maanden in de vriezer

prijs: 75 euro
************

4 december

Workshop Hollands gebak , thema sint vol, vol, vol

In deze workshop behandelen we de technieken om typisch Hollands gebak te maken.

Het volgende gebak komt aan bod:
•Slagroomtaart
•Hazelnootschuimgebak
•Kasteeltjes
•Bavaroise gebakjes
•Mergpijpjes
•Mokkaschnitt

Tijdens deze gezellige en vooral lekkere workshop nemen we de verschillende technieken van Hollands gebak door en gaan we deze in de praktijk brengen. Er wordt aandacht besteed aan technieken, zoals het maken van een goede stevige slagroom, aanzetten met amandelschaafsel en hazelnootkrokant. Tevens maken we verschillende vullingen en zorgen wij voor de bijpassende (chocolade) decoraties, nougatine en amandelschaafsel. Met andere woorden; alles wat u nodig heeft voor een mooi eindresultaat!

Prijs: 80,00

U mag zelf een lunch meenemen, wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers.

Datum: 4 december 2021

tijd: 10.00-16.00 uur
************

16 december

Workshop basis taart

Voor wie:
voor iedereen die wilt leren taarten maken

Wat gaan we doen:
Een ronde basis taart staat voor u klaar. Deze gaan we doorsnijden in 3 lagen en vullen met Gele room en Aardbeienvulling.
Vervolgens kleuren we  fondant in een door uzelf gekozen kleur en rollen we dit uit tot een lap die over de taart past.
U leert hoe u fondant mooi plooivrij rond de taart kunt krijgen.
Hierna gaan we de taart decoreren met verschillende technieken. De taart is voor 10 personen.
Thema mag u zelf invullen.

Wanneer: 16 december 18.30-21.00 uur

Wat is inbegrepen: Alles is inclusief, aan het einde van de workshop neemt u de gemaakte taart in een taartdoos mee naar huis.

Hoelang duurt de Workshop: Voor deze workshop is er 2 1/2 uur tijd berekend in de prijs. Dit is voldoende om een leuke taart te maken.

Ervaring: Niet nodig

Bewaren: Tot 4 dagen in de koeling, of 3 maanden in de vriezer

Prijs: 40 euro
************

18 december

workshop Compleet VOL, VOL

Voor wie:
iedereen die graag wilt leren taart maken vanaf de basis.

Wat gaan we doen:
U gaat zelf het biscuit bakken, deze gaan we doorsnijden in 3 lagen en vullen met Gele room en Aardbeienvulling, deze maakt u ook zelf.

Vervolgens kleuren we  fondant in een door uzelf gekozen kleur en rollen we dit uit tot een lap die over de taart past.
U leert hoe u fondant mooi plooivrij rond de taart kunt krijgen.
Hierna gaan we de taart decoreren met verschillende technieken. De taart is voor 10 personen.
Thema mag u zelf invullen.

Wanneer: 18 december 10.00-16.00 uur

Wat is inbegrepen: Alles is inclusief, aan het einde van de workshop neemt u de gemaakte taart in een taartdoos mee naar huis.

Hoelang duurt de Workshop: Voor deze workshop is er 6 uur tijd berekend in de prijs. Dit is voldoende om een leuke taart te maken.

Ervaring: Niet nodig

Bewaren: Tot 4 dagen in de koeling, of 3 maanden in de vriezer

U mag zelf een lunch meenemen, wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers.

Prijs: 75 euro
************

 
 

Inschrijven? Graag een berichtje sturen naar info@taartenvansuus.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
Zoeken
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu