Hoofdmenu
Wij werken netjes volgens de richtlijnen van het RIVM
* 1,5 meter afstand
* handen wassen bij binnenkomst
* verplicht mondkapje (neemt u zelf mee)
* verplicht handschoenen dragen (regelt taarten van Suus)
Datum
Naam workshop
28 oktober
basis taart, ouder en kind VOL, VOl, VOL
Voor wie:
papa, mama, opa, oma, tante oom met kind
Wat gaan we doen:
Een ronde basis taart staat voor u klaar. Deze gaan we doorsnijden in 3 lagen en vullen met Gele room en Aardbeienvulling.
Vervolgens kleuren we fondant in een door uzelf gekozen kleur en rollen we dit uit tot een lap die over de taart past.
U leert hoe u fondant mooi plooivrij rond de taart kunt krijgen.
Hierna gaan we de taart decoreren met verschillende technieken. De taart is voor 10 personen.
Thema mag u zelf invullen.
Wanneer: 28 oktober 18.30-
Wat is inbegrepen: Alles is inclusief, aan het einde van de workshop neemt u de gemaakte taart in een taartdoos mee naar huis.
Hoelang duurt de Workshop: Voor deze workshop is er 2 1/2 uur tijd berekend in de prijs. Dit is voldoende om een leuke taart te maken.
Ervaring: Niet nodig
Bewaren: Tot 4 dagen in de koeling, of 3 maanden in de vriezer
Prijs: 60 euro, prijs is voor 1 ouder en 1 kind samen
************
6 november
workshop Compleet VOL, VOL, VOL
Voor wie:
iedereen die graag wilt leren taart maken vanaf de basis.
Wat gaan we doen:
U gaat zelf het biscuit bakken, deze gaan we doorsnijden in 3 lagen en vullen met Gele room en Aardbeienvulling, deze maakt u ook zelf.
Vervolgens kleuren we fondant in een door uzelf gekozen kleur en rollen we dit uit tot een lap die over de taart past.
U leert hoe u fondant mooi plooivrij rond de taart kunt krijgen.
Hierna gaan we de taart decoreren met verschillende technieken. De taart is voor 10 personen.
Thema mag u zelf invullen.
Wanneer: 6 november 10.00-
Wat is inbegrepen: Alles is inclusief, aan het einde van de workshop neemt u de gemaakte taart in een taartdoos mee naar huis.
Hoelang duurt de Workshop: Voor deze workshop is er 6 uur tijd berekend in de prijs. Dit is voldoende om een leuke taart te maken.
Ervaring: Niet nodig
Bewaren: Tot 4 dagen in de koeling, of 3 maanden in de vriezer
U mag zelf een lunch meenemen, wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers.
Prijs: 75 euro
************
25 november
Drip taart VOL, VOL
Voor wie:
Samen met je vriendinnen, collega’s of gewoon alleen.
Wat gaan we doen:
Een ronde basis taart staat voor u klaar. Deze gaan we doorsnijden in 3 lagen en vullen met Gele room en Aardbeienvulling.
Vervolgens kleuren we fondant in een door uzelf gekozen kleur en rollen we dit uit tot een lap die over de taart past.
U leert hoe u fondant mooi plooivrij rond de taart kunt krijgen.
Hierna gaan we een drip maken, die u mooi kan versieren met hartjes, vlinders en lekkernijne, de taart is voor 10 personen.
Wanneer: 25 november 18.30-
Wat is inbegrepen: Alles is inclusief, aan het einde van de workshop neemt u de gemaakte taart in een taartdoos mee naar huis. U kunt de taart ook max 3 maanden invriezen zodat u deze op een later tijdstip kunt gebruiken.
Hoelang duurt de Workshop: Voor deze workshop is er 2 1/2 uur tijd berekend in de prijs. Dit is voldoende om een leuke taart te maken.
Ervaring: Niet nodig
Bewaren: Tot 4 dagen in de koeling, of 3 maanden in de vriezer
prijs: 45 euro
************
27 november
Workshop brood VOL, VOL, VOL
Voor wie:
Samen met je vriendinnen, collega’s of gewoon alleen.
Wat gaan we doen:
We gaan lekker aan de bak.
We maken:
witte bolletjes
kaneelbroodjes
worstenbroodjes
vlechtbrood
tips en trics mogen natuurlijk niet ontbreken
Het is hard werken maar met een heerlijke geurend resultaat.
Wanneer: 27 november 10.00-
Wat is inbegrepen: Alles is inclusief, aan het einde van de workshop neemt u een volle tas met brood mee
Hoelang duurt de Workshop: Voor deze workshop is er 6 uur tijd berekend in de prijs.
Ervaring: Niet nodig
U mag zelf een lunch meenemen, wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers.
Bewaren: 1 dag of anders 3 maanden in de vriezer
prijs: 75 euro
************
4 december
Workshop Hollands gebak , thema sint vol, vol, vol
In deze workshop behandelen we de technieken om typisch Hollands gebak te maken.
Het volgende gebak komt aan bod:
•Slagroomtaart
•Hazelnootschuimgebak
•Kasteeltjes
•Bavaroise gebakjes
•Mergpijpjes
•Mokkaschnitt
Tijdens deze gezellige en vooral lekkere workshop nemen we de verschillende technieken van Hollands gebak door en gaan we deze in de praktijk brengen. Er wordt aandacht besteed aan technieken, zoals het maken van een goede stevige slagroom, aanzetten met amandelschaafsel en hazelnootkrokant. Tevens maken we verschillende vullingen en zorgen wij voor de bijpassende (chocolade) decoraties, nougatine en amandelschaafsel. Met andere woorden; alles wat u nodig heeft voor een mooi eindresultaat!
Prijs: 80,00
U mag zelf een lunch meenemen, wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers.
Datum: 4 december 2021
tijd: 10.00-
************
16 december
Workshop basis taart
Voor wie:
voor iedereen die wilt leren taarten maken
Wat gaan we doen:
Een ronde basis taart staat voor u klaar. Deze gaan we doorsnijden in 3 lagen en vullen met Gele room en Aardbeienvulling.
Vervolgens kleuren we fondant in een door uzelf gekozen kleur en rollen we dit uit tot een lap die over de taart past.
U leert hoe u fondant mooi plooivrij rond de taart kunt krijgen.
Hierna gaan we de taart decoreren met verschillende technieken. De taart is voor 10 personen.
Thema mag u zelf invullen.
Wanneer: 16 december 18.30-
Wat is inbegrepen: Alles is inclusief, aan het einde van de workshop neemt u de gemaakte taart in een taartdoos mee naar huis.
Hoelang duurt de Workshop: Voor deze workshop is er 2 1/2 uur tijd berekend in de prijs. Dit is voldoende om een leuke taart te maken.
Ervaring: Niet nodig
Bewaren: Tot 4 dagen in de koeling, of 3 maanden in de vriezer
Prijs: 40 euro
************
18 december
workshop Compleet VOL, VOL
Voor wie:
iedereen die graag wilt leren taart maken vanaf de basis.
Wat gaan we doen:
U gaat zelf het biscuit bakken, deze gaan we doorsnijden in 3 lagen en vullen met Gele room en Aardbeienvulling, deze maakt u ook zelf.
Vervolgens kleuren we fondant in een door uzelf gekozen kleur en rollen we dit uit tot een lap die over de taart past.
U leert hoe u fondant mooi plooivrij rond de taart kunt krijgen.
Hierna gaan we de taart decoreren met verschillende technieken. De taart is voor 10 personen.
Thema mag u zelf invullen.
Wanneer: 18 december 10.00-
Wat is inbegrepen: Alles is inclusief, aan het einde van de workshop neemt u de gemaakte taart in een taartdoos mee naar huis.
Hoelang duurt de Workshop: Voor deze workshop is er 6 uur tijd berekend in de prijs. Dit is voldoende om een leuke taart te maken.
Ervaring: Niet nodig
Bewaren: Tot 4 dagen in de koeling, of 3 maanden in de vriezer
U mag zelf een lunch meenemen, wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers.
Prijs: 75 euro
************
Inschrijven? Graag een berichtje sturen naar info@taartenvansuus.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.