Bruidstaarten - Taarten van Suus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Bruidstaarten

Spannende tijden gaan aanbreken.

Het is zover! Jullie gaan trouwen, jullie beginnen met het plannen van jullie mooiste dag. De jurk, het pak, de ringen, de locatie.. en natuurlijk dé taart of sweettable.
Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor de bruidstaarten, of het nou witte taart of niet is, bloemen of geen bloemen, een romantische taart, een naked cake, of een sweettable er is veel mogelijk!

Graag maken wij een  afspraak met jullie om even kennis te maken en jullie wensen te inventariseren.
We gaan bakpannen stapelen om al een beetje een idee te krijgen. We maken een schets van de taart zodat jullie een duidelijk beeld krijgen van de taart. Aan de hand van jullie wensen en het aantal personen geven wij u de prijs door. Tevens gaan wij deze dag proeven van de vullingen die in de taart komen. Ook hier is een hoop mogelijk. Lekker alles combineren en proeven maar.
Wij plannen onze bruidstaart gesprekken in op dinsdag en op donderdag tussen 15 en 17 uur.

Voor het proeven van de vullingen vragen wij 15 euro die u op de dag van afspraak contant mag betalen. Mochten jullie de bruidstaart bij ons bestellen dan wordt de 15 euro verrekend als korting op de totaal prijs.

Wij zijn een betrouwbare taartenwinkel, wij zorgen dat de taart op de afgesproken dag, tijd en locatie wordt gebracht.
Alle bruidstaarten worden door ons bezorgd, in Almere is dit bij de prijs inbegrepen. Buiten Almere rekenen wij km vergoeding.


Zoeken
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu