Taarten - Taarten van Suus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Taarten

Taarten opmaat

Bent u op zoek naar een simpele, originele of exclusieve taart? U kunt bij ons onder andere terecht voor de leukste verjaardagstaarten, bruidstaarten, kindertaarten en ga zo maar door. Doordat deze allemaal met de hand gemaakt en gedecoreerd worden zijn deze stuk voor stuk uniek.
In ons foto staan talrijke voorbeelden van taarten die wij hebben gemaakt.

Wilt u een speciale taart voor uw feestje of om iemand te verrassen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Aan de hand van uw wensen maken wij een schitterende taart voor u. De taarten zijn uniek omdat uw ideeën in de taart worden verwerkt.  Kom naar onze winkel of stuur ons een mail via info@taartenvansuus.nl voor alle mogelijkheden bij het bestellen van een taart.

Onze prijzen gaan vanaf 3,00 per persoon.

*************

Algemene voorwaarde
Alle opdrachten zijn op afhaalbasis tijdens openingstijden van de winkel in Almere, tenzij anders afgesproken.

Voorkom teleurstellingen en bestel uw taart ruim van te voren, soms kunnen wij geen taarten meer aannemen wegens een volle taartagenda.
Hoe eerder u besteld hoe meer zekerheid wij u kunnen bieden. Als u de taart komt ophalen kunt u de rekening contant of per pin betalen.

Annuleren tot uiterlijk 5 dagen voor de afleverdatum. Hier kunnen, aan de hand van de getroffen voorbereidingen, annuleringskosten doorberekend worden.

Indien er een geschil ontstaat zullen wij tot een maximum van 25% van de totaal prijs vergoeden, uitgesloten zijn:
kleurafwijkingen, smaakverschillen, handwerk waaronder boetseer figuren/puzzelplaatjes.

Vergoedingen kunnen uitsluitend plaatsvinden wanneer de opdracht in detail per email bevestigd is. Mondelingen opdrachten komen niet in aanmerking voor vergoedingen en blijft ten alle tijden het risico van de opdrachtgever.

Taarten van Suus is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de taart nadat deze opgehaald of afgeleverd is.


Zoeken
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu