Een workshop taart decoreren bij Taarten van Suus: voor liefhebbers, bedrijven, familie en vrienden.

Bij Taarten van Suus kunt u verschillende soorten workshops volgen op het gebied van taart en decoratie en cupcakes.. Wij hebben een goed ingerichte, gezellige ruimte waar u terecht kunt met al uw vrienden en familie. Onze workshop taart decoreren is bijvoorbeeld uiterst geschikt voor bedrijven, vrijgezellenfeestjes, vrienden- en vriendinnengroepen. Ook als u alleen bent, en meer wilt leren over bakken of u zich wilt specialiseren, dan bent u van harte welkom bij een van onze workshops!

Taarten van Suus laat u kennismaken met verschillende technieken en materialen. We leren u een taart te vullen, te decoreren en te bekleden. Dankzij onze tips gaat u met een prachtige taart naar huis. En die smaakt nog heerlijk ook!

Onze workshops gaan door bij minimaal 5 personen. Mochten wij helaas de workshop niet kunnen laten doorgaan omdat er te weinig deelnemers zijn dan laten wij dit uiterlijk 4 dagen van te voren weten. U krijgt dan het bedrag teruggestort.

Mocht u zelf de workshop moeten annuleren dan kan dat uiterlijk 7 dagen van te voren, u krijgt dan het bedrag terug gestort, mocht u 5 dagen van te voren annuleren dan krijgt u 50% teruggestort mocht u minder dan 4 dagen van te voren annuleren dan wordt er geen bedrag teruggestort.