mail voor meer info naar:
De workshops gegeven door Taarten van Suus zijn uitermate geschikt om uw medewerkers of collega’s origineel en creatief te verrassen!


Heeft u een grote groep dan kan kunnen wij een arrangement op maat samenstellen. De workshops kunnen bij ons in de winkel/workshopruimte gegeven worden. Ook op uw locatie is mogelijk.

Alles wordt voor u verzorgd!

Aan het einde van de workshop heeft iedereen zich creatief kunnen ontplooien en heeft men elkaar ook een gezellig in een andere setting kunnen meemaken.

Indien u een teambuilding wenst te organiseren dan kan de door u gekozen workshop naar deze gelegenheid worden aangepast. De inhoud van deze workshop zal samen met u besproken worden om ervoor te zorgen dat de door u gewenste doelen bereikt kunnen worden. Denkt u hierbij aan het samenstellen van verschillende teams, die ieder verantwoordelijk zijn voor bijvoorbeeld een bepaalde verdieping van een stapeltaart. Alleen door samenwerking zal er dan een succesvolle creatie tot stand kunnen komen!

U begrijpt dat de zakelijke arrangementen hierdoor ook maatwerk betreffen. Alleen op deze manier kan Taarten van Suus u en uw bedrijf het beste van dienst zijn. Ook de prijzen zijn hierdoor niet standaard te bepalen. Indien u interesse heeft in de mogelijkheden van Taarten van Suus maken wij graag een afspraak met u, om samen uw eventuele wensen te inventariseren en zo tot een passende workshop te komen.