Elke taart wordt gevuld met twee of drie lagen naar keuze (ligt aan de hoogte van de taart). Voor het kiezen van een vulling heeft u de keus uit de standaardvullingenlijst en de lijst met bewerkelijke vullingen. Voor een bewerkelijke vulling wordt een toeslag gevraagd van €2,50 per taart, aangezien voor het maken van de vulling duurdere ingrediënten worden gebruikt (bijvoorbeeld bij de keus voor seizoensproducten etc.) en het maken ervan bewerkelijker is.

Standaardvullingen
•slagroom evt. met met vruchtjes;
•aardbeienvlaaivulling/jam
•kersenvlaaivulling/jam
. frambozen jam
•zwitserse room;
•luchtige creme in bv de volgende smaken: banaan, bosvruchten, mojito, aardbei, champagne, kers, framboos, cookie, lemon, chocolade, mokka, passievrucht
•botercreme, zelfde smaken als de luchtige creme.
.oreo vulling

Bewerkelijke vullingen
•aardbeienbavarois;
•kersenbavarois
•lemoncurd;
•bokkenpootjesvulling; = op de zwitserse room doen we bokkepootjes als toevoeging
•bonbonblocvulling; = op de zwitserse room doen we bonbonbloc als toevoeging
•monchouvulling;
•chocolade mouse;
•bastogne creme = op de zwitserse room doen we bastogne als toevoeging

verse fruit als toevoeging is ook mogelijk.

U bent natuurlijk altijd vrij om te vragen naar een andere vulling.